Skip links

Aalborg Stilladser A/S

Aalborg Stilladser A/S

Aalborg Stilladser A/S blev etableret den 1. juli 1988, og har i dag servicekontrakter med stort set alle former for industri – nationalt som internationalt.

I januar 2021 blev Aalborg Stilladser A/S en del af Dansk Stillads Service A/S 

Bestil et tilbud

De sidste 30 års erfaringer med servicering af industri, byggeri samt specialopgaver har gjort Aalborg Stilladser A/S til en af de førende indenfor bl.a. industri og specialopgaver

Herunder kan nævnes Limfjordsbroen, Jernbanebroen, Storebæltsbroen, flere forskellige offshore- samt vindmølleprojekter.

Vores dygtige og kompetente montører har mange års erfaring og er professionelle fagfolk med målrettede uddannelser til de opgaver, som de udfører – herunder GWO uddannet m.v.

Aalborg Stilladser A/S bliver drevet med kvalitet og sikkerhed / HSE i fokus og der bliver løbende investeret i nyt og tidsvarende materiel, som kan anvendes til moderne industri, byggeri, specialopgaver samt overdækning / inddækning.

Se vores stilladsudvalg

Vi er godkendt hos Achilles som international leverandør, hvor fokus er, at sikre virksomhederne kan få et komplet billede af deres forsyningskæder – ikke kun med hensyn til deres forretningsresultater, men også deres etiske og miljømæssige standarder.

Vi er medlem hos Dansk byggeri, hvilket betyder at vores kunder er dækket af en garantiordning som BYG har og ligeledes medlem af stilladssektionen.

Vi har døgnvagt – så der altid er mulighed for at komme i kontakt med os.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Mød vores bestyrelse

Administrerende direktør

Johnnie Lønbirk

Daglig afdelingsleder

Chenette Prentow-Hansen

Bestyrelsesformand

Thomas Lønbirk

Bestyrelsesmedlem

Troels Kæmpegaard

Bestyrelsesmedlem

Søren Born Frost

Bestyrelsesmedlem

Frederik Harries